36 години вашиот логистички партнер

БОМИ 10 ЛОГИСТИК е една од водечките логистички компании во Македонија која обезбедува интегрирани решенија во областа на транспортот, логистиката, шпедицијата, складирањето и дистрибуцијата.

Нашите услуги Transport,Warehouse,Customs

Транспорт

Боми 10 Логистик своите почетоци ги бележи токму во оваа дејност-транспортот. Започнува во далечната 1987 година со еден транспортен камион за да во континуитет значително го зголемува овој број.

Складишта

Логистичкиот Центар На Боми 10 Логистик Кој Е Лоциран Во Општина Илинден На Вкупна Површина Од 42000м2

Царина

Специјализирани сме за транспорт на текстил, но исто така вршиме превоз и на секаков тип на карго, палетизирана и непалетизирана, опасни материи-АДР, збирен транспорт и комплетни утовари.

8 /7

локална подршка

0 +

милиони километри искуство

99 +

задоволни клиенти

НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАША СИЛА

Нашата цел е да го поддржиме растот на компаниите кои не избираат за свои соработници. Континуирано вложуваме напори да одговориме на потребите на нашите клиенти и се фокусираме да одговориме на сите барања за подобрување. Градејки стабилни партнерства со своите највжни клиенти, врз основа на заеднички планови за развој, ни овозможи со децении да бидеме конкурентни на пазарот. Всушност, некои од најрелевантните чекори во развојот на нашата компанија беа преземени со цел да се исполнат идеите и амбициите на нашите клиенти. Овој пристап ни овозможи да ги постигнеме своите најважни резултати во последните неколку години, но уште поважно им овозможи на нашите клиенти да растат и да се развиваат, а и ние заедно со нив.

Глобална одговорност

80%

Специјализација

75%

Првокласна услуга

90%

Логистички Центар

Наша инвестиција вредна 5 милиони евра, со која, на површина од 42.000 метри квадратни се изгради нов логистички центар како еден од најголемите логистички центри во Северна Македонија.

Најнови Вести