Контактирајте не:

Вашиот логистички партнер со повеќе од 36 години искуство

Контакт Информации

Транспорт
Шпедиција Табановце
Ј.Ц.С Бард Логистик
Шпедиција ЈЦС Куманово
Шпедиција Скопје

Ние веруваме дека нашата работа создава заедничка вредност за клиентите и општеството.

БОМИ 10 ЛОГИСТИК е една од водечките логистички компании во Македонија која обезбедува интегрирани решенија во областа на транспортот, логистиката, шпедицијата, складирањето и дистрибуцијата.