Складишта

се состои од два затворени склада, отворен склад, паркинг за камиони и административна зграда.

Логистичкиот центар на Боми 10 логистик кој е лоциран во општина Илинден на вкупна површина од 42000м2

Магацинот во кој нудиме fulfilment услуги од А КЛАСА и е погоден за складирање на секаков вид на стока која не подлежи на температурни режими.

Располагаме со најсовремени средства за манипулација, 24 часовен видео надзор и физичко обезбедување, како и најсофистициран софтвер за магацинско работење преку кој што им овозможуваме транспарента информација на Клиентите за нивото на залихи во секое време.

Преку најсовремени уреди и опрема овозможуваме детали за квалитативен и квантитативен прием во магацин, етикетирање, декларирање, бар кодирање, алармирање на продукти итн.

Наши складишни услуги

Third-party logistics

Јавен Царински Склад

Боми 10 Логистик располага со сопствен Јавен Царински Склад (ЈЦС БАРД ЛОГИСТИК ) во Скопје со вкупна површина од 7000 квадратни метри затворен магацински простор и 2000 квадратни метри отворен магацински простор,

DSC_5974-crop

3PL

Логистика од трета страна, или 3PL, е услуга обезбедена од трети компании кои се специјализирани за логистика и управување со синџирот на снабдување. Овие компании нудат низа услуги, вклучувајќи транспорт, складирање, управување со залихи и шпедиција, меѓу другото.

Побарајте Понуда

Нашата цел е да го поддржиме растот на компаниите кои не избираат за свои соработници. Континуирано вложуваме напори да одговориме на потребите на нашите клиенти и се фокусираме да одговориме на сите барања за подобрување.