Збирен транспорт

Комбинацијата на тим од експерти со долгогодишно искуство и флексибилните решенија кои нудиме, обезбедуваат сигурен раст на Вашиот бизнис.

Обезбедуваме збирен транспорт од и кон Европа и балканските земји, како и секојдневни логистички решенија од и кон Албанија и Косово. Со фокус на доверливоста, безбедноста и брзината на испораката, вие како клиент сте секогаш во центарот на вниманието.