Ефикасни! Сигурни! Навремени! Вашиот логистички партнер!

БОМИ 10 ЛОГИСТИК е една од водечките логистички компании во Македонија која обезбедува интегрирани решенија во полето на транспорт, логистика, шпедиција, складирање и дистибуција.

За нас

БОМИ 10 ЛОГИСТИК е една од водечките логистички компании во Македонија која обезбедува интегрирани решенија во полето на транспорт, логистика, шпедиција, складирање и дистибуција.

Прочитај повеќе

24 / 7

локална царина

180+

милиони километри искуство

5000+

задоволни клиенти

Услуги

Брзи, ефикасни, навремени, сигурни.

Транспорт

  • Боми 10 Логистик своите почетоци ги бележи токму во оваа дејност-транспортот. Започнува во далечната 1987 година со два транспортни камиони за да во континуитет значително го зголемува овој број. Зголемувањето на бројот на возила доведе до имплементирање ...

Шпедиција

  • Боми 10 Логистик нуди царинско застапување при увоз, извоз и транзит. Нашата услуга го опфаќа целокупниот увоз и извоз на стока во/од странство. На тој начин клиентите добиваат комплетни и квалитетни шпедитерски услуги како што се: Увозно/Извозно царинење, Царинење на привремено ...

Складишта

  • Боми 10 Логистик располага со сопствен Јавен Царински Склад (ЈЦС БАРД ЛОГИСТИК ) во Скопје и Царински Магацин во Куманово ( БОМИ10 ЛОГИСТИК ) располага со вкупна површина од 7000 квадратни метри затворен магацински простор и 2000 квадратни метри отворен магацински простор ...

Локална достава

  • Основна дејност на Боми 10 Логистик e транспортот. Нашата компанија располага со современи товарни возила за секаков вид на стока (палетизирана, непалетизирана ), можност за транспорт на неоцаринета стока (возила под пломба) и оцаринета стока, збирен и поединечен транспорт ...

Во соработка со:

Вашиот логистички партнер со повеќе од 30 години искуство

Контактирајте не