ЗА НАС

Image

БОМИ 10 ЛОГИСТИК е една од водечките логистички компании во Македонија која обезбедува интегрирани решенија во полето на транспорт, логистика, шпедиција, складирање и дистибуција. Компанијата е основана во 1987 година со само две возила. Со текот на годините на работа бројот на возила постепено се зголемува како и бројот на вработени.

Денес Боми 10 Логистик располага со 40 транспортни возила и 10 доставни возила, кои претежно се на релација од Балканот до Западна Европа и обратно. Во рамките на компанијата функционира Шпедитерско одделение со повеќе лиценцирани шпедитери. Покрај тоа функционираат царински магацини во Скопје-Јавен Цариски Склад (ЈЦС Шпед) и Куманово во непосредна близина на царинскиот терминал, достапен 24 часа, 7 дена во неделата вклучувајќи викенди и празници. ...

Повеќе...