За нас

БОМИ 10 ЛОГИСТИК е една од водечките логистички компании во Македонија која обезбедува интегрирани решенија во полето на транспорт, логистика, шпедиција, складирање и дистибуција. Компанијата е основана во 1987 година со само две возила. Со текот на годините на работа бројот на возила постепено се зголемува како и бројот на вработени.

Денес Боми 10 Логистик располага со 50 транспортни возила и 10 доставни возила, кои претежно се на релација од Балканот до Западна Европа и обратно. Во рамките на компанијата функционира Шпедитерско одделение со повеќе лиценцирани шпедитери. Покрај тоа функционираат царински магацини во Скопје-Јавен Цариски Склад (ЈЦС БАРД ЛОГИСТИК) и Куманово (БОМИ10 ЛОГИСТИК ) во непосредна близина на царинскиот терминал, достапен 24 часа, 7 дена во неделата вклучувајќи викенди и празници.

Мисија

Иинтеграција на логистички сервиси, со цел оптимизирање на бизнис процесите на нашите потрошувачи.

Наши стандарди

Поседуваме високи стандарди: Сигурност, Безбедност, Квалитет, Услуга на високо ниво и достапност во секое време.

Корпоративна култура

Квалитетот и одличната услуга е клучот за успех на нашите клиенти а нивниот успех е основата на нашиот. Ние ги подржуваме нашите клиенти во својот бизнис со знаење, континуирани инвестиции и со желба да се биде најдобар на пазарот.